Ürün Bilgisi

Gurme damaklara göre, sucuğun hası manda etiyle yapılandır. Hafif ve kendine özel tadıyla sucuk yeme işini adeta bir lezzet şölenine dönüştürür. Kendi yağını hafif hafif bırakıp nar gibi kızarmaya başladıkça kokusuyla dört bir yanı sararken iştahları da bir güzel açar. Tadı akıllarda kalan manda sucuğunun hakikisine ulaşmanın da artık pek kolay olmadığını gördük, bu yüzden özlediğiniz bu lezzeti sizler için geri getirdik.

Neden mi Manda eti?! Manda etinin en önemli özelliği diğer et çeşitlerine göre daha az kolesterol, kalori ve yağ içermesi, protein ve mineral açısından da daha zengin olmasıdır. Ayrıca yüksek kas oranı ve koyu rengiyle beraber iyi bağlama özelliğinden dolayı sucuk yapımında kaliteyi arttırıcı bir özelliğe sahiptir. Yağ oranının düşük olması ve baharatlarının sucuğun tadını bastırmayacak derecede ustalıkla eklenmesi sayesinde mide dostu bir üründür.

Tüm bunlara ek olarak sucuklarımız, Silivri’de ki meralarımızda doğal ortamında beslenen mandalarımızın en kaliteli etlerinden elde edilir. Yapımında doğal bağırsak kullanılarak geleneksel fermentasyon yöntemi ile üretilmektedir.

İster tereyağında kızartın, ister mangalda efsane bir lezzete dönüştürün ister kendine has yağını bıraktıktan sonra yumurta kırın. Afiyet olsun